jueves, 13 de enero de 2011

Kindergarten "Revista/Blog"

Vos deixe un Blog-Revista prou interessant, sobretot per als que ens dediquem al Primer cicle de l’educació infantil. Jo ho seguisc des de fa temps i ara vos ho presente.

Ells ho definixen de la següent manera, així que no he d’afegir res més:

Unir els esforços de pares i educadores durant el procés formatiu, ha sigut la raó d’existir de Kindergarten, esta, la d’aconseguir vincular-los en la important tasca d’educar als xiquets i xiquetes durant l’etapa infantil.

Sabem que els pares i educadors de hui, busquen estar al dia en matèria educativa a través de diversos mitjans, i així, poder enfrontar els reptes d’un món de canvis constants i del qual hui formen part generacions de xiquets i xiquetes cada vegada més desperts i receptius al seu entorn.

Kindergarten, no és només un recurs auxiliar per a educadors o pares amb continguts aïllats, és a dir, amb continguts exclusius per a pares o educadors. És una “Revista per a la meua mestra, el meu mestre, la meua mamà i els meus amics” esta és la frase que li dóna vida i definix el compromís de l’equip que la conformem. Enfoquem els nostres esforços per a aconseguir ser una font d’informació que aporte elements coadjuvants en l’èxit d’una meta compartida entre vostés, pares, educadors, i nosaltres.

Kindergarten existix per a ser el pont, eixe és el nostre compromís, i hem trobat en este espai la millor manera de contribuir i estar prop de vostés en el repte més important de les seues vides, la formació integral dels seus xicotets preescolars.

Per a nosaltres l’equip de Kindergarten, no hi ha res més bell que tindre el privilegi de formar a un ser humà i ser indirectament part d’això.

No hay comentarios:

Publicar un comentario